Iedere taart wordt gevuld met 2 lagen vulling. De meest gangbare zijn volle kwarksoorten, banketbakkersroom of jam, maar u kunt ook eens wat anders proberen.
Hieronder heb ik een overzicht gemaakt van vullingen waar u uit kunt kiezen. Staat uw favoriet er niet bij; vraag er gerust naar! Niet alle vullingen combineren even goed. Ik wil u daar graag bij adviseren.
Bij de schuingedrukte vullingen wordt een meerprijs in rekening gebracht ivm hogere kosten.
Aardbeienmousse (seizoensgebonden)
After-eight vulling
Ananasvlaaivulling
Banaanvulling
Bananenhopjesvulling
Bastognebotercrème
Bokkenpootjesvulling
Bonbonblocvulling
Bosvruchtenmousse
Banketbakkers-botercrème
Chocoladefudge
Chocoladeganache (melk, puur of wit)
Chocolade-kokosvulling
Citroenbavarois
Frambozenmousse (seizoensgebonden)
Granny smith-mousse
Hazelnootmousse
Kersenbavarois
Kokosmousse
Limoenbavarois
Mascarpone met caramel
Mascarpone-jamvulling
Mascarpone-slagroom met Amarene kersen
Mergpijpjesvulling
Monchoubavarois
Notenbavarois
Nougatvulling
Oreovulling
Peren-anijsvulling
Sinaasappel-limoengelei
Sinaasappel-passievruchtcrème (indien passievrucht verkrijgbaar is)
Sinaasappel-perzikvulling
Slagroom-vruchtenmousse
Tobleronemousse
Witte-chocolade-yoghurtvulling
Zwitserse room